blog-n-roll

blog-n-roll

Bara som jag är.

Min "dagbok" när jag hinner - mina tankar, vad som händer i mitt liv, i min hjärna, i min kropp.
Händelser, tacksamhet, adhd, ivf, familj, vänner, musik, träning, kost... Ja, whatever crosses my mind at the time.

Välkommen in i mitt huvud. Jag skriver för min egen skull och för er som tycker det är kul. :) Enjoy!

Aj aj aj..

Just life -2016Posted by Tess Mon, January 11, 2016 22:10:08
Gud, vad är de som händer..? Har just nu en känsla av sorg i hela kroppen. Länge sedan jag hade så "ont" i mig. Tänker på vad jag förlorat, eller vad det kunde varit, på att att jag känner mig så otillräcklig trots att jag sliter mig sönder och samman av att försöka. Tänker att jag är orolig inför närmsta framtiden, rädd för att inte hitta tillbaka till mig själv, den självkänslan jag hade innan dem här åren...

Men det är inte bara det. Det känns otroligt tufft idag. Sitter med gråten i halsen, trött som en gnu, ont i kroppen av en slags sorg som säger mig att det inte är över än. Något känns illavarslande i hela själen.. Något illa är på ingång... Jag KÄNNER det. Vad är det? Varför? Varför nu, har det hänt något som jag inte tagit in och reflekterat över? Usch, tänker inte älta mer, inte måla fan på väggen utan att jag blir tvingad under pistolhot. För jag behöver inte mer just nu.
Jag ska ju kämpa på och "lära mig dansa i regnet". Det har jag ju bestämt.

Godnatt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.