blog-n-roll

blog-n-roll

Bara som jag är.

Min "dagbok" när jag hinner - mina tankar, vad som händer i mitt liv, i min hjärna, i min kropp.
Händelser, tacksamhet, adhd, ivf, familj, vänner, musik, träning, kost... Ja, whatever crosses my mind at the time.

Välkommen in i mitt huvud. Jag skriver för min egen skull och för er som tycker det är kul. :) Enjoy!

Första julen utan honom

Just life- daily 2015Posted by Tess Fri, December 25, 2015 00:16:36
Så är det. Det här var första julen utan "min man", pappan till våra barn. Eller ja, han var här och firade på morgonen med barnen så det var ju jäkligt skönt.
Men själva julfirandet som vi alltid haft hos min syster och våran gojnar-familj, där var han inte med. Känns sjukt konstigt och -som syrran utryckte sig - tragiskt.

Tragiskt att det ska kunna gå så långt och göra många människor så ledsna. Att det inte finns något i ens makt att kunna påverka en utgång av det som kunde vara en så fin relation.. Gaaah! Det är just det- tragiskt! Och frustrerande. Och irriterande. Och så jäkla ledsamt.

I övrigt var det nog en jättebra jul för kidsen och de flesta andra. Jag tyckte faktiskt mest att det var tungt. Känner mig fortfarande lite gråtfärdig. Jag saknar honom. Saknar dem 10% som är så jäkla bra och roliga med honom. Men man måste komma ihåg det andra också. OCH acceptera att jag inte kunde göra mer. Jag har gjort vad jag kunnat.
Det är nog det svåraste av allt..

I alla fall, i helgen ska han han ungarna själv för första gången och jag ska få en barnledig helg. Känns ok nu, men jag veeet att jag kommer sakna ihjäl mig efter dem. Det där lilla huvudet som tittar ut över spjälorna på sängen och babblar: "ma-mma...ma-mma!...
Den där kramen på morgonen samtidigt som den andra skriker: "Mamma! Vaka, mamma, vaka!!!"
Den där trotsen när man säger "kom" och tvååringen ilar iväg som en iller och vill leka kull... Dem små händerna som klappar hysteriskt när man sjunger imse vimse spindel. Skrattet när man fånar sig på ett sätt som man aldrig skulle visa någon annan vuxen...
Att få vara mamma till de här två... Gud... TACK för det! TACK! <3
"Tanten" (haha, mamma!) på sista bilden är en fantastisk kvinna som jag avgudar och har så mycket att tacka för. Hon har verkligen hållit mig flytande sista månaderna. Hon och mina systrar ska ha miljoner kramar och mer, för att dem finns här för mig och barnen. Älskar er!

  • Comments(0)//blog-n-roll.tezzdmezz.se/#post539