blog-n-roll

blog-n-roll

Bara som jag är.

Min "dagbok" när jag hinner - mina tankar, vad som händer i mitt liv, i min hjärna, i min kropp.
Händelser, tacksamhet, adhd, ivf, familj, vänner, musik, träning, kost... Ja, whatever crosses my mind at the time.

Välkommen in i mitt huvud. Jag skriver för min egen skull och för er som tycker det är kul. :) Enjoy!

Polare är bättre?

Just life- daily 2015Posted by Tess Thu, December 03, 2015 22:35:22
Blev tvungen att ställa in frisörtiden idag p g a ungarnas magsjuka (dem är bättre, men smittar ju säkert fortfarande, liksom jag) och stålar...eller avsaknaden av stålar rättare sagt. Är så sjukt fattig numer och efter en snabbbudget, så inser jag att jag sitter på mellan 1500-3000:- kvar efter betalat alla fasta kostnader... Föräldraledig och separation is the shit! Don´t do it, säger jag bara... Eller gör det såklart om du inte mår bra i relationen..

Angående separationen så går det. Det står still i mångt o mycket, men jag har inte haft någon ångestattack på ca en vecka nu, så det skulle kunna tolkas som att det går framåt. Tänker inte lika mycket och funderar inte lika hårt på hans anledningar till besluten han tagit som förut... Men det kommer nog i vågor. Alla vill vi väl ha svar på vad som händer i livet och varför, men jag måste nog inse att här kommer det inga svar. Det är bara att kasta bort energi.
Vi har i alla fall pratat om att försöka ha den relationen vi har idag. Trodde aldrig jag skulle säga det, men jag tror nog att vi kan vara "polare", jag och exet. Vi funkar bra ihop nu när vi inte har krav och frågeställningar på oss på samma sätt. Vi skrattar ihop igen och har det rätt bra när vi ses.
Det vore ju jäkligt skönt både för ungarna och oss om det kunde fortsätta så...

När jag berättade det för min terapeut trodde jag hon skulle kalla mig naiv och be mig tänka om, men tvärtom! Hon berättade istället att hon har exakt en sådan relation med sitt ex- och det går skitbra! Så jävla skönt att höra. Och ja, dem har träffat andra också, så alla är med på tåget. Fan vad skönt det vore om vi fixade det så :)

  • Comments(0)//blog-n-roll.tezzdmezz.se/#post534